Frambozen & Zabaione Brownies
Ingrediënten:
Brownies
- 1000 g Brownie mix
- 500 g Boter (gesmolten)
- 375 g Eieren
- 100 g Cop Fondente 38-40% (van Babbi)
Warme chocolade
- 25 g Cioccodelizia Classica (van Babbi)
- 100 g Verse volle melk
Zabaione mousse
- 250 g Pronto Mousse (van Babbi)
- 1000 g Verse room 35%
- 120 g Zabaione One (van Babbi) (artikelnummer 108742)
Bereiding:
- Mix de ingrediënten van de brownies in een KitchenAid, met een platte klopper op lage snelheid.
- Giet het beslag op de bakplaat (40 x 60, hg 4 cm) en bak op 170 ℃.
- Eenmaal afgekoeld in plakken van 10 x 4 cm snijden.
- Klop de ingrediënten van de Zabaione in een KitchenAid met de garde, tot een luchtige en compacte consistentie.
- Giet Cioccodelizia Classica bij de melk en verwarm de mix met het stoompijpje van de koffiemachine.
Samenstelling:
- Giet wat warme chocolademelk op de bodem van een bord.
- Leg een plakje brownie in het midden en garneer met Variegato Lampone (framboos) (artikelnummer 107838).
Veel succes met de bereiding!