over vipam

Wat doet vipam?

Hartelijk welkom op de website van Vipam International b.v. 
 
Al ruim 59 jaar zijn wij uw vertrouwde leverancier als het gaat om het verhandelen van ingredienten, hulpmiddelen en decoraties voor de ambachtelijke banketbakkerij en chocolaterie. Dit heeft zich de laatste jaren uitgebreid naar patisserie (horeca), semi-industrie, ijsbereider, retail en export.
 
Bekijk hier de promotie film die te zien was op RTL Z bij het programma. de Barometer RTLZ
 
Met deze website willen wij graag ons assortiment presenteren, productideeën aandragen en recepturen uit te wisselen naar klanten.
 
We nodigen u uit om contact met ons op te nemen en uw productwensen te bespreken.
 

HISTORIE

Vipam is een familiebedrijf, opgericht in 1960 door Jan Willem van de Rovaart. In 1997 nam zijn zoon, Arjan van de Rovaart, het bedrijf over en heeft het uitgebreid tot het Vipam van vandaag.
 

HET BEGIN

Vipam is ooit gestart met de verkoop van pectine en bindmiddelen aan de bakkerijen. Wat begon met 5 producten breidde zich langzaam maar zeker uit naar een hoogwaardig assortiment met grondstoffen en bijzondere decoratiematerialen in food en non-food waarmee iedere banketbakker, patissier en chocolatier zich kan onderscheiden.
 
Vipam is als zelfstandige en onafhankelijke groothandel uniek te noemen. Het assortiment is breed, diep en zeer gespecialiseerd en biedt tevens een uiterst goede aanvulling op het basisassortiment van reguliere grossiers. Vipam zorgt ervoor dat u zich kunt onderscheiden van anderen en vooral het grootwinkelbedrijf. 
 
Vipam is trendsetter en helpt u daarmee om 'uw toekomst in taart' gestalte te geven.
 

ONZE MISSIE 

Vipam spant zich in hoge mate in om service en innovatie te verlenen d.m.v. haar vakkennis en deskundigheid bij het inkopen, verkopen, ondersteunen en leveren van producten die toepasbaar zijn in de banketbakkerij, chocolaterie, en ijsbereiding en die met grote zorgvuldigheid door haar afnemers worden gekozen ten einde dat Vipam haar afnemers klantvriendelijk, inspirerend en persoonlijk helpt onderscheidend te zijn in kwaliteit en uitstraling.