Love 2.0
Love is 2.0 - USA
Ingrediënten
Red velvet sponge
1000 g Mix red velvet
500 g Zaadolie
900 g Eieren
Gelato witte chocolade
2100 g Heet water 60°C
200 g Room
1600 g Babbi LatteLatte Selezione Bianco (witte chocolade) # 109046
Frambozen gelato caldo
330 g Volle verse melk
300 g Room
300 g Babbi Base per Gelato Caldo (koude bereiding) # 110113
70 g Babbi Pasta Lampone (framboos) # 107987
Werkwijze
Red velvet sponge
Verwarm de oven voor op 190°C. Giet de 3 ingrediënten in de keukenmixer en meng met het paddle-opzetstuk gedurende 5 minuten op gemiddelde snelheid. Giet 600 g product gelijkmatig op een bakplaat en bak gedurende 7 minuten.
Gelato witte chocolade
Roer de gelato volgens het recept. Beleg met roodfluwelen biscuit gedrenkt in alcoholvrije siroop en werk af met Variegato Love Is # 112871.
Frambozen gelato caldo
Klop alle ingrediënten in een keukenmixer tot de gewenste consistentie is bereikt.