Love 2.0

Love is 2.0 - USA

Ingrediënten

Red velvet sponge

1000 g Mix red velvet 

500 g   Zaadolie 

900 g   Eieren 

Gelato witte chocolade 

2100 g Heet water 60°C

200 g   Room 

1600 g Babbi LatteLatte Selezione Bianco (witte chocolade) # 109046

Frambozen gelato caldo

330 g   Volle verse melk 

300 g   Room 

300 g   Babbi Base per Gelato Caldo (koude bereiding) # 110113

70 g     Babbi Pasta Lampone (framboos) # 107987

Werkwijze 

Red velvet sponge

Verwarm de oven voor op 190°C. Giet de 3 ingrediënten in de keukenmixer en meng met het paddle-opzetstuk gedurende 5 minuten op gemiddelde snelheid. Giet 600 g product gelijkmatig op een bakplaat en bak gedurende 7 minuten.

Gelato witte chocolade

 

Roer de gelato volgens het recept. Beleg met roodfluwelen biscuit gedrenkt in alcoholvrije siroop en werk af met Variegato Love Is # 112871.

Frambozen gelato caldo

Klop alle ingrediënten in een keukenmixer tot de gewenste consistentie is bereikt.

Love 2.0.jpg