Eisje
Eisje
Een recept van Kiki Suijkbuijk (vaktechnisch adviseur) en Jan Kees (Beko IJs)
Paaseieren met een twist, deze zijn namelijk gevuld met ijs. Verras uw klanten met Pasen met dit concept, het is uniek en gemakkelijk om te maken.
Panna Cotta IJs
66 g Babbi Base Easy 100 F # 110283
35 g Babbi Easy Pan (verbeteraar) # 107794
50 g Babbi Pasta Panna Cotta Special (panna Cotta) # 107852
714 g melk
15 g magere melkpoeder
100 g sucrose
20 g dextrose
1000 g totaal gewicht
Werkwijze
Alles homogeniseren en afdraaien in de ijsmachine. Vul vervolgens de chocolade eieren met het ijs en druk daarin een interieur van advocaat.
Advocaat interieur
500 g Banketbakkers Advocaat 14% # 107348
50 g Room 35%
Optioneel alcoholvrij: Irca Lemon Curd Vulling (op waterbasis) # 110582
Werkwijze
Meng de advocaat met de ongeklopte room (voor vriesvastheid) en vul in het bolmatje Mini Semisphere Ø 30 x 18 mm (PX304) # 107328
Vries stevig aan. Vervolgens de bolletjes tegen elkaar zetten.
TIP: Geen ijsmachine?
Kies dan voor onze Babbi Montante per Semifreddi (semifreddo mix) 1 kilo # 108199
Bereiding Babbi Montante per Semifreddi (semifreddo mix):
- 1/3 slagroom
- 1/3 melk
- 1/3 Babbi Montante per Semifreddi
Voeg een Babbi pasta smaak naar keuze toe met dezelfde dosering als bij ijsbereiding.