Frambozen & Zabaione Brownies

Ingrediënten:

Brownies

- 1000 g Brownie mix

- 500 g Boter (gesmolten)

- 375 g Eieren

- 100 g Cop Fondente 38-40% (van Babbi)

 

Warme chocolade

- 25 g Cioccodelizia Classica (van Babbi)

- 100 g Verse volle melk

 

Zabaione mousse

- 250 g Pronto Mousse (van Babbi)

- 1000 g Verse room 35%

- 120 g Zabaione One (van Babbi) (artikelnummer 108742)

 

Bereiding:

- Mix de ingrediënten van de brownies in een KitchenAid, met een platte klopper op lage snelheid.

- Giet het beslag op de bakplaat (40 x 60, hg 4 cm) en bak op 170 ℃.

- Eenmaal afgekoeld in plakken van 10 x 4 cm snijden.

- Klop de ingrediënten van de Zabaione in een KitchenAid met de garde, tot een luchtige en compacte consistentie.

- Giet Cioccodelizia Classica bij de melk en verwarm de mix met het stoompijpje van de koffiemachine.

 

Samenstelling:

- Giet wat warme chocolademelk op de bodem van een bord.

- Leg een plakje brownie in het midden en garneer met Variegato Lampone (framboos) (artikelnummer 107838).

 

Veel succes met de bereiding!

Zabaione pasta.jpg