Barlekker

Barlekker 

Recept ontwikkeld door Bankerbakkerij Prins Alblasserdam

In 3 stappen en prins-heerlijk product 

Crispy Cacao

Chocolade Eclair Cup # 112200

1. Meng de rijstcrispies met melkchocolade en plaats in het chocolade bakje. 

Spuitganache Chocolade (melk) # 100745

Irca Praline Noisette 50/50 (gekarameliseerde hazelnotenpraline) # 111615

2. Spatel door de chocolade ganache (melk), de Irca Praline Noisette (advies 150 gram per kilo).

Babbi Crumble Cacao # 111512 

3. Spuit roomchocolade puur op de hazelnootpraline en werk het af met Babbi Crumble Cacao. 

 

Pinda Caramel

Irca Toffee d’or Caramel 5 # 110753

Chocolade Eclair Cup # 112200

Babbi Gekarameliseerde Gezouten Pinda's #110623

1. Spuit een laagje Irca Toffee Caramel in het bakje en strooi de gekarameliseerde gezouten pinda's op de karamel

Babbi Pasta Archilde Suprema (pinda) # 107924

Spuitganache Chocolade (melk) # 100745

2. Spatel door de chocolade ganache de Babbi Pasta Pinda (advies 80/100 gram per kilo). 

Felchlin Feulletine (wafelstukjes) # 106833

Koperspray # 108733

Meng melk chocolade met feuilletine en spuit het op de chocolade ganache (dosering 50:50). Spritsen met pure chocolade en afspuiten met koperspray. 

 

Vipam-34.JPGVipam-35.JPGVipam-36.JPG