PLANNING | AGENDA

wat gaan we doen?

Vipam organiseert geregeld activiteiten voor de branche. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze Eindejaardemonstratie of deelname aan beurzen zoals Horecava, Bakkersvak of de Beko Dagen. Voldoende kansen voor u om ons assortiment in werkelijkheid te bekijken en de nieuwste trends en tips te verzamelen. 

    

BAKKERSVAK 2020 1-3 maart 2020

 

impressie Bakkersvak 2020  Bekijk hier video van Bakkersvak 2020 

 

Hartelijk dank voor uw komst naar onze stand, op de alweer 9e editie van de Bakkersvakdagen.

We hopen dat we je hebben kunnen inspireren met de demonstraties van Arthur Tuytel, een deel van ons assortiment en haar toepassingsmogelijkheden.

In vogelvlucht nemen we je nog even mee door het assortiment aan -nieuwe- producten dat we hebben laten zien op de beurs.


Babbi

De twee smaken die er dit keer uitsprongen waren de pinda pasta in combinatie met de amarena variegato. De “ooh’s en de aah’s” hebben we vaak gehoord bij de gember variegato met het yoghurtijs. De “Yoghito 30” van Babbi is ook makkelijk te gebruiken om een ganache of mousse/bavaroise te voorzien van een frisse yoghurt smaak!

Ook toonden we -en werkte Arthur met- de kant en klare –vriezerbestendig- glassages van Babbi; makkelijk in het gebruik en in diverse smaken zoals bijvoorbeeld amarena- of sinaasappelsmaak verkrijgbaar.

Bijgaande de link naar de online catalogus van Babbi. Een hard copy variant is uiteraard ook bij mij op te vragen!


https://babbi.com/wp-content/uploads/2020/01/BABBI-CATALOGO-2020-ITA-ENG.pdf


EK & Formule 1
Een uitgelezen moment om de verkoop een boost te geven en net even die finishing touch aan te brengen. Speciaal voor deze gelegenheid hebben we een divers en onderscheidend assortiment met decors gemaakt. Vraag er gerust naar als de leaflet nog niet in uw bezit is! 


Tartelettes van HUG

Nieuw in ons assortiment waren de hartige tartelettes. Verfijnd gekruid met bijvoorbeeld rozemarijn. Of gekleurd met rode biet en paprika. Evenals een zoete tartelette met een doorsnede van 7 cm. Bij uitstek geschikt als gebakje met bijvoorbeeld een lemon curd en merengue schuim!


Pastellen

De lente komt er aan! Dat was ook terug te zien in de decors met pastelkleuren. Van roze flamingo’s tot lichtgroene bloempotjes van chocolade.


Cacao sap van Felchlin

Is het lychee sap? Is het appelsap? Nee, het was cacao sap (KAO Juice) dat we lieten proeven.  In een bonbon maar ook als drankje. Sap dat gemaakt is van de cacao boon. Zonder toevoegingen en met een heel onderscheidende smaak in bijvoorbeeld een ganache. Gaat er letterlijk geen vezel van de cacaoboon verloren!


Masterclasses Arthur Tuytel
Ook dit jaar hebben we weer een aantal interessante Masterclasses georganiseerd, onder leiding van Arthur Tuytel. Bijvoorbeeld een 2-daagse masterclass “Tartelettes & Dessert gebak”. Nieuw dit jaar is dat de volledige kosten van deze masterclasses terugverdiend kunnen worden via speciale VIPAM vouchers.  Het aantal plaatsen is beperkt wacht dus niet te lang met inschrijven! Zie het bijgevoegd bestand voor meer info. Meer weten over de voorwaarden of inschrijven? Dat kan bij de vertegenwoordiger of via kantoor!


Nieuwe mallen van Pavoni

“Men eet ook met de ogen” luidt het gezegde… De oogstrelende mallen van Pavoni geven je creaties een nieuwe en hedendaagse uitstraling. De tulp vorm is heel geschikt voor het aanstaande voorjaar.

Link naar brochure Pavoni


Icingsheets

Ook nieuw in ons assortiment zijn de spierwitte icingsheets. Hierdoor komt iedere foto nog scherper en helderder uit op de taart. Ook zijn ze wat dunner dan voorheen en, niet geheel onbelangrijk, ze zijn aantrekkelijke geprijsd per sheet.

Cointreau & destillaten van de Kuyper

Oudgediende Cointreau is al sinds jaar en dag niet weg te denken uit ons assortiment. Maar ook de destillaten van “de Kuyper” met hedendaagse smaken als “Spaanse Vanille”, “Zwarte Thee” “Tonkaboon” of “London Dry Gin” vonden een plaats op het podium dit jaar!


Nogmaals heel hartelijk dank voor uw komst en interesse en graag tot gauw!