Juicer

JUICER

Bekend van Bakkersvak & IJs-vak 2023

Recept van Kiki Suijkerbuijk

Recept voor 4 bonbon mallen 

Sinaasappel gel

50 gr Babbi Pasta Arancia (sinaasappel) #108203

400 gr water 

500 gr suiker 

12 gr Pectine NH Nappage # 111063

100 gr glucose 

7 gr Kessko Konsalin Vruchtenzuur #104068

Mix 1/3 van de suiker droog met de pectine. Verwarm de sinaasappelpasta met het water en glucose. Voeg bij ca. 50ºC pectine toe. Voeg suiker in 3x tie en verwarm door tot 107ºC. Voeg tot slot konsalin toe en laat het afkoelen tot 25ºC. 

Yoghurtganache

50 gr Babbi Yoghito 30 (yoghurtpoeder) #107800

60 gr glucose 

1.000 gr Felchlin Sao Palme Witte Chocolade 30% #106835

800 gr room 

250 gr boter 

Kook room met de glucose, stort uit op de chocolade en voeg boter en yoghurtpoeder toe. Homogeniseren met een staafmixer. 

Hazelnoot

80 gr Babbi Pasta Nocciola 100% de Luxe (sterk geroosterde hazelnoten) #107951

100 gr glucose

1.000 gr Felchlin Sao Palme Witte Chocolade 30% #106835

600 gr room 

130 gr boter 

Kook room met de glucose, stort uit op de chocolade en voeg boter en yoghurtpoeder toe. Homogeniseren met een staafmixer. 

Print het recept hier 

7C1A8932.JPG7C1A8933.JPG