Juicer
JUICER
Bekend van Bakkersvak & IJs-vak 2023
Recept van Kiki Suijkerbuijk
Recept voor 4 bonbon mallen
Sinaasappel gel
50 gr Babbi Pasta Arancia (sinaasappel) #108203
400 gr water
500 gr suiker
12 gr Pectine NH Nappage # 111063
100 gr glucose
7 gr Kessko Konsalin Vruchtenzuur #104068
Mix 1/3 van de suiker droog met de pectine. Verwarm de sinaasappelpasta met het water en glucose. Voeg bij ca. 50ºC pectine toe. Voeg suiker in 3x tie en verwarm door tot 107ºC. Voeg tot slot konsalin toe en laat het afkoelen tot 25ºC.
Yoghurtganache
50 gr Babbi Yoghito 30 (yoghurtpoeder) #107800
60 gr glucose
1.000 gr Felchlin Sao Palme Witte Chocolade 30% #106835
800 gr room
250 gr boter
Kook room met de glucose, stort uit op de chocolade en voeg boter en yoghurtpoeder toe. Homogeniseren met een staafmixer.
Hazelnoot
80 gr Babbi Pasta Nocciola 100% de Luxe (sterk geroosterde hazelnoten) #107951
100 gr glucose
1.000 gr Felchlin Sao Palme Witte Chocolade 30% #106835
600 gr room
130 gr boter
Kook room met de glucose, stort uit op de chocolade en voeg boter en yoghurtpoeder toe. Homogeniseren met een staafmixer.
Print het recept hier