Barlekker
Barlekker
Recept ontwikkeld door Bankerbakkerij Prins Alblasserdam
In 3 stappen en prins-heerlijk product
Crispy Cacao
Chocolade Eclair Cup # 112200
1. Meng de rijstcrispies met melkchocolade en plaats in het chocolade bakje.
Spuitganache Chocolade (melk) # 100745
Irca Praline Noisette 50/50 (gekarameliseerde hazelnotenpraline) # 111615
2. Spatel door de chocolade ganache (melk), de Irca Praline Noisette (advies 150 gram per kilo).
Babbi Crumble Cacao # 111512
3. Spuit roomchocolade puur op de hazelnootpraline en werk het af met Babbi Crumble Cacao.
Pinda Caramel
Irca Toffee d’or Caramel 5 # 110753
Chocolade Eclair Cup # 112200
Babbi Gekarameliseerde Gezouten Pinda's #110623
1. Spuit een laagje Irca Toffee Caramel in het bakje en strooi de gekarameliseerde gezouten pinda's op de karamel
Babbi Pasta Archilde Suprema (pinda) # 107924
Spuitganache Chocolade (melk) # 100745
2. Spatel door de chocolade ganache de Babbi Pasta Pinda (advies 80/100 gram per kilo).
Felchlin Feulletine (wafelstukjes) # 106833
Koperspray # 108733
Meng melk chocolade met feuilletine en spuit het op de chocolade ganache (dosering 50:50). Spritsen met pure chocolade en afspuiten met koperspray.