Welkom bij Vipam, log hier in 
 

Kerstboompjes All Stars

Vorig jaar heeft Vipam met succes de introductie gedaan van de kegelvormpjes flexipanmat. We hebben u getoond dat er met weinig moeite een zeer leuk product gemaakt kan worden. Dit jaar gaan we weer een stapje verder en tonen wij feestelijke luxe met weinig inspanning voor het leukste event van het jaar! Middels 500 gram chocolade creme cake base poeder kunt u precies 1 flexipanmat vullen met beslag. Dit komt neer op ongeveer 3/5 van de kegel met het beslag vullen. De gevulde flexipanmat bakken in de oven op 180 graden voor gedurende 17 minuten. Als ze uit de oven komen de kegels niet direct lossen maar een extra bakplaat met bakpapier erop leggen zodat de onderkantjes niet bol komen te staan maar plat worden. Vanuit de vriezer spuit je er witte chocolade op als een slinger en er gelijk gekleurde musketzaad erover strooien vanwege de plak. Wij hebben gekozen voor gekleurd musketzaad gemengd met een zilveren ster als piek op de 'kerstboompjes'. U kunt er ook voor kiezen om een roze of goud fondant sterretje erop te plaatsen en de chocolade slingers te bestrooien met musketzaad goud. Hiermee krijgt de boom een nog luxere uitstraling. Niet iedere kerstboom is immers hetzelfde. 
 

kerstboomstars.jpgkerstboomstarstop.jpgkerstboomstarsdrie.jpg